freelancer
Το email επιβεβαιώθηκε Η ταυτότητα επαληθεύθηκε Ανάδειξη Κατασκευή Ανακαίνιση
5/5 (1 κριτικές)
Μέλος από  22 Φεβρουαρίου 2024

Δίνουμε μορφή στα όνειρα σας

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή – ανακαίνιση – επισκευή κτιρίων από μπετόν, πέτρινων κατοικιών, ξύλινων κατοικιών και μεταλλικών κτιρίων.

Παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και ολοκληρωμένες λύσεις, που περιλαμβάνουν την μελέτη – επίβλεψη – κατασκευή, πάσης φύσεως οικοδομικής και τεχνικής εργασίας.

Οι έμπειροι αρχιτέκτονες, μηχανικοί και διακοσμητές μας, θα σχεδιάσουν τον καταλληλότερο χώρο για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τα έμπειρα συνεργεία μας, θα αναλάβουν να υλοποιήσουν κάθε σας επιθυμία.

Με απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες σας, χωρίς υπερβάσεις στο χρονοδιάγραμμα της κατασκευής, χωρίς υπερβάσεις στον προϋπολογισμό του έργου, χωρίς κρυφές χρεώσεις και με πρωταρχικό στόχο πάντοτε, την παράδοση μιας άρτιας κατασκευής.

Παρέχουμε εύκολες λύσεις «Με το κλειδί στο χέρι», ώστε η κατασκευή – ανακαίνιση – επισκευή της οικίας σας ή του επαγγελματικού σας χώρου, να είναι μια ευχάριστη και δημιουργική ενασχόληση και διεργασία κι όχι μια κατάσταση άγχους, στρες, αβεβαιότητας κι εκνευρισμού.

Η πελατοκεντρική μας αντίληψη και η άψογη εξυπηρέτησή μας μετά την πώληση (After Sails Service), μας κάνουν να λέμε :
«Τολμήστε να μας συγκρίνετε!!!»

0

Τρέχουσες Εργασίες

1

Ολοκληρωμένες Εργασίες

0

Ακυρωμένες Εργασίες

1

Τρέχουσες Υπηρεσίες

4

Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες

0

Ακυρωμένες

* Click the button to send an offer

Θέλω προσφορά

Εμπειρία

Κατασκευή κατοικιών

Η εταιρεία μας έχει εμπειρία στον χώρο της κατασκευής από το 1999. Αναλαμβάνουμε κατασκευή με μπετόν, μεταλλικό σκελετό αλλά και πέτρα.

---------

Τα σπίτια από μπετόν, είναι μια από τις πλέον διαδεδομένες μεθόδους κατασκευής, που συναντάται ευρέως σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Τα κτίρια ή τα σπίτια από μπετόν (οπλισμένο σκυρόδεμα), κατασκευάζονται με θεμέλια και σκελετό από οπλισμένο σκυρόδεμα C20/25.

Ο οπλισμός τους είναι Ελληνικός χάλυβας, υπολογισμένος με βάση την εκάστοτε στατική μελέτη του κτιρίου. Η τοιχοποιία είναι από τούβλο, με σοφά εσωτερικά και θερμοπρόσοψη στην εξωτερική όψη του κτιρίου.

Οι κατασκευές από μπετόν (οπλισμένο σκυρόδεμα), έχουν επικρατήσει έναντι των άλλων κατασκευών, για διάφορους λόγους.

Το μπετόν (οπλισμένο σκυρόδεμα) μάς δίνει ισχυρές κι αντισεισμικές κατασκευές , έχει υψηλή αντοχή στη θλίψη.

Έχει σημαντική αντοχή σε εφελκυσμό, είναι πολύ στιβαρό, σχετικά ανθεκτικό στη φωτιά και στο νερό, είναι σχετικά οικονομικό, δεν απαιτεί ιδιαίτερη συντήρηση και αντέχει αρκετά στο χρόνο.

Επίσης, όταν κάποτε χρειαστεί να κατεδαφίσουμε την κατασκευή που ανεγείρουμε σήμερα, το μπετόν είναι δυνατόν να ανακυκλωθεί.

---------
Ένα ακόμη είδος κατασκευής, είναι η κατασκευή μεταλλικού σπιτιού. Δεν διαφέρει από τις συνήθεις κατασκευές, με την έννοια πως όταν δούμε ένα σπίτι τελειωμένο, δύσκολα, για να μην πούμε πως είναι αδύνατον, θα το ξεχωρίσει κάποιος από ένα σπίτι από μπετόν.

Η κατασκευή ενός μεταλλικού σπιτιού, διαφέρει στο ότι ο σκελετός του είναι μεταλλικός, αντί για τον συνήθη σκελετό από μπετόν (οπλισμένο σκυρόδεμα).

Τα σπίτια που κατασκευάζονται από μεταλλικό σκελετό, είναι σαφώς πιο οικονομικά, μιας και μειώνεται η εργατική δαπάνη, καθώς και το κόστος των ασφαλιστικών εισφορών.

Μια μεταλλική κατασκευή, είναι άκρως αντισεισμική και ολοκληρώνεται σαφώς πιο γρήγορα από τις συμβατικές κατασκευές με οπλισμένο σκυρόδεμα. Η ταχύτητα της κατασκευής, είναι κάτι που χαρακτηρίζει το μεταλλικό σπίτι. Ο σκελετός μπορεί να κατασκευαστεί μέσα σε ελάχιστες ημέρες. Στην συνέχεια, κατασκευάζουμε την τοιχοποιία, όπου εάν επιλέξουμε ξηρά δόμηση, η αποπεράτωση του σπιτιού, μπορεί να γίνει σε λίγους μήνες.

Γενικά είναι μια συμφέρουσα, όσο και παρεξηγημένη λύση στην Ελλάδα, όπου το μεγαλύτερο ποσοστό των νέων κατασκευών, γίνεται με σκελετό από μπετόν (οπλισμένο σκυρόδεμα). Δεν είναι τυχαίο όμως, πως όλοι οι ουρανοξύστες, είναι στην ουσία, μεταλλικές κατασκευές.

Οι μεταλλικές κατασκευές, μας δίνουν το ελεύθερο να κατασκευάσουμε κάτι βγαλμένο από την φαντασία του αρχιτέκτονα, μιας και το υλικό της κατασκευής, μας δίνει άπειρες δυνατότητες μορφοποίησης.

Μετά την έκδοση της οικοδομικής αδείας, κατασκευάζουμε μια πλατφόρμα από μπετόν, επάνω στην οποία τοποθετείται ο μεταλλικός σκελετός του σπιτιού. Στην συνέχεια, επιλέγουμε το υλικό με το οποίο θα κατασκευάσουμε την τοιχοποιία.Εδώ έχουμε τις κάτωθι επιλογές:

Τούβλο και σοφάς εσωτερικά, θερμοπρόσοψη από την εξωτερική πλευρά.
Ξηρά δόμηση, με γυψοσανίδα από την μέσα πλευρά και τσιμεντοσανίδα με θερμοπρόσοψη στην έξω πλευρά.

---------

Ένας από τους τρόπος κατασκευής σπιτιών, είναι η πέτρινη κατασκευή.

Η κατασκευή σπιτιού από πέτρα, συναντάται κυρίως στην επαρχία και σε κάποια νησιά μας. Είναι ο πλέον παραδοσιακός τρόπος κατασκευής σπιτιού στην Ελλάδα, μιας και χρησιμοποιείται από τα αρχαία χρόνια.

Τα σπίτια από πέτρα, είναι σαφώς τα πλέον καλαίσθητα κι απόλυτα εναρμονισμένα με το φυσικό περιβάλλον.

Είναι απόλυτα αντισεισμικά, υγιεινά όσον αφορά στο μικροκλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό τους, χωρίς καμία ανάγκη για εξωτερική θερμοπρόσοψη, μιας και η κατασκευή με πέτρα, καθιστά το κτίριο οικολογικό και μη ενεργοβόρο.

Ένα πολύ σημαντικό θέμα, είναι πως αν αποφασίσουμε να κτίσουμε με πέτρα, τα τετραγωνικά που κτίζουμε είναι καθαρά, χωρίς να προσμετράται η εξωτερική τοιχοποιία στην κάλυψη.

Αν για παράδειγμα κτίσουμε ένα σπίτι 80 m2 με πέτρα, τα 80 m2 θα είναι καθαρά κτισμένα, συν το πάχος της πέτρας, επιπλέον, περίπου 14 m2 - 18 m2.

Αν όμως κτίσουμε με τούβλο, μέσα στα 80 m2, θα συμπεριλαμβάνονται και τα τούβλα, τα οποία θα είναι περίπου 7 m2-9 m2, άρα το σπίτι θα είναι καθαρά 71 m2 - 73 m2.

Έχουν τεράστια διάρκεια ζωής, όταν είναι σωστά κατασκευασμένες. Οι τοίχοι είναι πάχους 50 cm με εσωτερικά κρυφά σενάζ από οπλισμένο σκυρόδεμα.

Εσωτερικά όσο κι εξωτερικά, υπάρχει η δυνατότητα να σοβαντιστεί και να βαφτεί, αλλά συνήθως και για λόγους καλαισθησίας, οι επιφάνειες παραμένουν με την πέτρα εμφανή.

Στα πέτρινα σπίτια, κατασκευάζουμε μια βάση - πλατφόρμα από μπετόν (οπλισμένο σκυρόδεμα) και πάνω σε αυτήν κατασκευάζουμε το σπίτι.

Στις γωνίες του κτιρίου και στα ανοίγματα των πορτών και των παραθύρων, υπάρχουν αγκωνάρια. Η σκεπή του σπιτιου, είναι υπολογισμένη με κεραμοσκεπή.

Ανακαίνιση κατοικιών

Η εταιρεία μας έχει εμπειρία στον χώρο της ανακαίνισης από το 1999. Αναλαμβάνομε ολική ανακαίνιση ιδιωτικού ή επαγγελματικού χώρου, αλλά και μερική ανακαίνιση και επισκευή κατοικίας.

---------

Όταν αναφερόμαστε στην ολική ανακαίνιση ενός χώρου, στην ουσία μιλάμε για την πλήρη αποξήλωση της υπάρχουσας κατασκευής πλην του σκελετού της και την επανακατασκευή του χώρου έως την τελική ανακατασκευή του και την παράδοσή του στον πελάτη - ιδιοκτήτη.

Επίσης, όταν μιλάμε για μια ανακαίνιση τέτοιου μεγέθους, συνήθως αναζητούμε μια εταιρία σαν την ΑΝΑΔΕΙΞΗ, που προσφέρει λύσεις «Με το κλειδί στο χέρι», με τον ιδιοκτήτη στον ρόλο του εργοδότη κι ελεγκτή του έργου, χωρίς είναι αναγκασμένος να αλλάξει επάγγελμα για να ολοκληρώσει μια ανακαίνιση στην οικία ή στην επαγγελματική του στέγη.

Στην ΑΝΑΔΕΙΞΗ, επιλέγουμε να συνεργαζόμαστε με τον ιδιοκτήτη, προκειμένου, μέσα από μια διαδικασία αρχικής συζήτησης για τις ανάγκες που χρειάζεται να καλύψουμε με την προτιθέμενη ανακαίνιση, αξιολόγησης των τεχνικών λεπτομερειών και καταγραφής των τελικών επιλογών, σχεδιάζουμε την φαντασία σας κι αποτυπώνουμε τις σκέψεις σας σε ένα σχέδιο, το οποίο και σάς παρουσιάζουμε, ώστε να γνωρίζει κάποιος εκ των προτέρων τί ακριβώς θα κατασκευαστεί, με ποιά υλικά, με ποιό τελικό κόστος και σε πόσον ακριβώς χρόνο θα ολοκληρωθούν οι εργασίες της ανακαίνισης και θα σας παραδώσουμε τον χώρο, με το «Κλειδί στο χέρι» σας.

Αυτή η αρχική διαδικασία παρέχεται ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ από την εταιρία μας.

Το έμπειρο τμήμα σχεδίασης της ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ θα αναλάβει να εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας και να μετατρέψει την φαντασία σας, σε πράξη.

Αν τελικώς μάς ανατεθεί η ανακαίνιση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου, θα γνωρίζετε εκ των προτέρων όλες τις λεπτομέρειες της κατασκευής, το χρονοδιάγραμμα και το πλέον βασικό, το τελικό κόστος της ανακαίνισης «Με το Κλειδί στο Χέρι».

Όσοι εργασθούμε για την αποπεράτωση των εργασιών ανακαίνισης του χώρου σας, έχουμε την απαιτούμενη εμπειρία ώστε να σάς παραδώσουμε ένα άρτιο κατασκευαστικά, αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Συνήθως μιλάμε για την :

*Νέα υδραυλική εγκατάσταση και την εκ νέου αποχέτευση.
*Κατασκευή νέας ηλεκτρολογικής εγκατάστασης με νέα καλωδίωση σε όλους τους χώρους και προφανώς με την προσθήκη νέων ή την τροποποίηση των υπαρχόντων θέσεων των πριζοδιακοπτών, με κεραία τηλεόρασης, τηλέφωνο και internet σε κάθε χώρο.
*Ανακαίνιση του μπάνιου.
*Ανακαίνιση της κουζίνας.
*Κατασκευή νέας ντουλάπας στα υπνοδωμάτια.
*Αλλαγή στις εσωτερικές πόρτες και τοποθέτηση πόρτας ασφαλείας.
*Αλλαγή κουφωμάτων.
*Ελαιοχρωματισμοί.
*Αλλαγή χρήσης των επιμέρους χώρων (π.χ. η κουζίνα να γίνει δωμάτιο και το έτερο δωμάτιο να γίνει μπάνιο και το μπάνιο να γίνει στην κουζίνα και η κουζίνα να μεταφερθεί στο σαλόνι, κλπ).
*Αλλαγή στα δάπεδα, με τοποθέτηση πλακιδίων, μαρμάρινων ή ξύλινων δαπέδων.
*Κατασκευή ψευδοροφών από γυψοσανίδα για διακοσμητικούς ή πρακτικούς λόγους.
*Προσθήκη ή αλλαγή τρόπου θέρμανσης.
*Προσθήκη ή ανακαίνιση τζακιού.
*Αλλαγή στα είδη υγιεινής, μπαταρίες, πόμολα, κλπ διακοσμητικά.
*Κατασκευή μόνωσης στην ταράτσα.
*Κατασκευή συστήματος θερμοπρόσοψης στο κέλυφος του κτιρίου.

Η ανάθεση μιας ανακαίνισης αυτού του μεγέθους σε μια εταιρία η οποία δραστηριοποιείται σε αυτόν τον τομέα, είναι ένας από τους τρόπους για να ολοκληρώσει κάποιος μια ανακαίνιση. Ένας άλλος τρόπος, είναι να γίνει η ανακαίνιση από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη, όπου θα κληθεί ο ιδιοκτήτης να πάρει την ευθύνη του αποτελέσματος, να είναι υπεύθυνος για την αρτιότητα των κατασκευών, καθώς και ν' αναλάβει τον συντονισμό και την οργάνωση των συνεργείων που θα απασχοληθούν στο έργο.


Η πρώτη λύση, είναι σαφώς η καλύτερη επιλογή για πολλούς λόγους, με κυριότερους τους εξής:

*Είναι πιο οικονομικός τρόπος.
*Είναι ο πλέον σίγουρος τρόπος.
*Είναι ο πιο γρήγορος.
*Είναι ο τεχνικά ορθότερος τρόπος.
*Είναι λιγότερο ψυχοφθόρος, εάν φυσικά γίνει και η σωστή επιλογή του συνεργάτη. Σε κάθε περίπτωση, ο σοφός λαός λέει πως : "Αν δεν παντρέψεις παιδί και δεν κτίσεις σπίτι, δεν μπορείς να καταλάβεις τί πάει να πει ζωή". Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά για παντρέψουμε το παιδί σας, αλλά σίγουρα μπορούμε να κάνουμε τα πάντα για να κτίσετε το σπίτι σας.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κι εμείς στην ΑΝΑΔΕΙΞΗ λέμε, «Τολμήστε να μας συγκρίνετε!!!».

---------

Κάθε κτίριο, είτε κατοικία είναι αυτό, είτε επαγγελματικός χώρος, είναι πάνω απ’ όλα ένας ζωντανός οργανισμός που θέλει συνέχεια φροντίδα. Άλλοτε είναι πολύ μικρά κι ασήμαντα πραγματάκια που μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας κι άλλοτε είναι κάποια πράγματα που χρήζουν αντιμετώπισης από κάποιον ειδικό.Η επισκευή ενός χώρου που κατοικείται ή υπάρχουν σε αυτό εργαζόμενοι πολλές ώρες κατά την διάρκεια της ημέρας, καθιστά λοιπόν την επισκευή ένα θέμα πολύ σοβαρό.

Η επισκευή μπορεί να είναι για παράδειγμα μια βρύση που στάζει, ένα κούφωμα που ξερυθμίστηκε και δεν κλείνει καλά, το ξύλινο πάτωμα που θέλει επισκευή, τα μωσαϊκά που θέλουν γυάλισμα, ο χώρος υποδοχής που είναι πολύ βρώμικος από την χρήση και θέλει ένα φρεσκάρισμα, τα μάρμαρα στο μπαλκόνι που ξεκόλλησαν και φοβόμαστε ότι θα πέσουν και θα χτυπήσουν κάποιον περαστικό, κάποιες επιφάνειες εξωτερικά του κτιρίου που έχουν ξεφλουδίσει ή σκάσει και θέλουν σοβάντισμα και βαφή, ο κήπος που χρειάζεται συμμάζεμα, κλπ.

Για όλα αυτά κι ακόμη περισσότερα, είμαστε στην διάθεσή σας και με ένα απλό τηλεφώνημα, μπορούμε να γίνουμε ο άνθρωπός σας.

Πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ-ΑΥΤΟΝΟΜΩ

 •  Ιαν 2019 - Present

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη εκπόνηση έργων μέσω του προγράμματος ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ. Αναλαμβάνουμε την δημιουργία φακέλου, την έκδοση ΠΕΑ (πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης), την υλοποίηση των εργασιών και γενικά οτιδήποτε χρειαστεί για να είναι «με το κλειδί στο χέρι».

Πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ-ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΣΚΕΥΗ

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη εκπόνηση έργων μέσω του προγράμματος ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ-ΑΛΛΆΖΩ ΣΥΣΚΕΥΗ.

Πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ-Επιχειρώ

 •  Μαρ 2024 - Present

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη εκπόνηση έργων μέσω του προγράμματος ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ-ΕΠΙΧΕΡΏ. Αναλαμβάνουμε τις ενέργειες για την ένταξη της επιχείρησης σας στο πρόγραμμα , αλλά και την υλοποίηση του εκάστοτε έργου.

Έκδοση Ενεργειακών Πιστοποιητικών

Οι έμπειροι μηχανικοί της εταιρείας μας, αναλαμβάνουν την έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών .

«Σε κάθε πώληση ή ενοικίαση ακινήτου και σε πολλές άλλες περιπτώσεις, απαιτείται από τον νόμο η Έκδοση Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ).

Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ αναλαμβάνει την απαιτούμενη ενεργειακή επιθεώρηση για την Έκδοση Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) με πολύ προσιτές τιμές.»


« Στην ΑΝΑΔΕΙΞΗ θα μελετήσουμε τις ανάγκες σας και θα σχεδιάσουμε μαζί το σπίτι που καλύπτει τις προσδοκίες σας, με πολύ οικονομικό κόστος κατασκευής, άψογη τήρηση του χρονοδιαγράμματος, άρτιο τεχνικά, μα πάνω απ’ όλα, με ανθρώπινο τρόπο, τόσο κατά την διάρκεια, αλλά και μετά το πέρας της συνεργασίας μας »

Γνώμες εργοδοτών

Company
Το email επιβεβαιώθηκε Όλγα Χαραυγή

Αποξήλωση κουφωμάτων στην Αταλάντη

 • Project LevelΜικρό έργο
 • Υπόλοιπη Ελλάδα
 • 12 Απριλίου 2024
  • Πως ήταν η συμπεριφορά του τεχνικού;
  • Πως σας φάνηκε η ποιότητα της εργασίας του;
  • Ήταν εντός του χρόνου παράδοσης;
  • Άξιζε η συνεργασία με τον τεχνικό;

Εξαιρετική δουλειά , άμεση και πολύ ευγενικοί τεχνικοί!! ΄Δεν με ταλαιπώρησαν καθόλου για να κάνουν την δουλειά, ήταν ταχύτατοι και φάνηκε ο επαγγελματισμός τους. Θα τους προτιμήσω ξανά σίγουρα.